Puur, eerlijk en echt

Langs Berg en Dal is een pannenkoekenboerderij waar u naast pannenkoeken ook van heerlijke à-la-cartegerechten kunt genieten. De boerderij is al twee generaties in familiebezit en vanaf 1998 schotelen we met het grootste plezier onze gasten de lekkerste maaltijden voor. Al onze gerechten worden met zorg samengesteld waarbij de termen puur, eerlijk en echt voor ons een vanzelfsprekendheid zijn. Zo geniet u bij ons altijd van gerechten van topkwaliteit. Tel daar onze gastvrije service en de kindvriendelijke sfeer bij op en u zult begrijpen dat een bezoek aan Langs Berg en Dal een onvergetelijke ervaring is. Elke keer weer!

Het strand op loopafstand

Langs Berg en Dal bevindt zich midden in de bollenstreek en op een toplocatie: aan de rand van bos en duin en op loopafstand van het strand. Sluit een dagje genieten aan zee met het gezin af met een bezoek aan onze pannenkoekenboerderij. Of kom eerst bij ons ontbijten of lunchen voor u met de kinderen een heerlijke strandwandeling gaat maken.

Bijzondere pannenkoeken

Kinderliedjes vormen de rode draad van onze pannenkoekenboerderij, iets wat de naam van ons restaurant vast al deed vermoeden. Onze hartige en zoete pannenkoekenspecialiteiten hebben op de menukaart dan ook allemaal de naam van een kinderliedje meegekregen. En zo bijzonder als de benaming is, zo bijzonder is ook de samenstelling en smaak van al deze pannenkoeken. We bieden dan ook veel meer dan de standaard pannenkoeken met spek, kaas en appels. Bovendien bakken we onze pannenkoeken nog ambachtelijk in de pan.