De Pulled chicken burger. De lekkerste burger in Noordwijk

Langs Berg en Dal serveert de overheerlijke PULLED CHICKEN BURGER

Ben je op zoek naar een overheerlijke burger die al je smaakpapillen verwent? Kom dan zeker langs! Hier kun je genieten van de sensationele PULLED CHICKEN BURGER. Deze burger is werkelijk een smaakexplosie in je mond!

De perfecte combinatie van smaken

De PULLED CHICKEN BURGER bij Restaurant Langs Berg en Dal is met liefde samengesteld om jouw smaakpapillen te verrassen. Het begint allemaal met malse stukjes pulled chicken, die langzaam zijn gegaard en daardoor een onweerstaanbaar sappige textuur hebben. Daar bovenop komt een plak romige cheddar, die smelt op de warme pulled chicken en zorgt voor een heerlijk hartige smaak.

Om het geheel nog lekkerder te maken, wordt de burger geserveerd op een black bun. Deze bijzondere broodje ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar heeft ook een unieke smaak die perfect past bij de pulled chicken. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er nog wat verse sla, knapperige ui, zoetzure komkommer en een schepje pittige sweet chilimayonaise aan toegevoegd. Dit zorgt voor een verrassende mix van smaken en texturen die je keer op keer zal verleiden om een volgende hap te nemen.


Een sensationele smaakbeleving

Bij Restaurant Langs Berg en Dal staat smaakbeleving centraal. De pulled chicken burger is slechts een voorbeeld van de culinaire hoogstandjes die je hier kunt verwachten. Het menu is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een sappige steak, een smakelijke visgerecht of een vegetarische lekkernij, of onze overheerlijke pannenkoken. Bij Restaurant Langs Berg en Dal ben je aan het juiste adres.

Pulled Chicken Burger van Langs Berg en Dal


Psst, al een van onze andere burgers geprobeerd?