Gezelschappen

Voor een familiediner, een kinderpartijtje, een verenigingsborrel of een bedrijfsfeestje bent u bij Langs Berg en Dal van harte welkom. Wij denken graag met u mee om tot een invulling te komen die het beste aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Direct gelegen aan de duinen en strand en de gratis parkeergelegenheid maakt onze locatie extra aantrekkelijk.

Zakelijk

Langs Berg en Dal biedt u de gelegenheid tot het houden van besloten bijeenkomsten. De achterzaal, serre en zijzaal bieden een unieke plek voor een training of vergadering. Langs Berg en Dal beschikt over alle vergaderfaciliteiten en wij hebben uiteraard gratis wifi. De parkeerruimte op eigen terrein maakt onze locatie extra aantrekkelijk voor een bijeenkomst. Wij kunnen een ontbijt, lunch, borrel of diner serveren. Voor ontspanning en een teambuilding-activiteit loopt u vanaf ons restaurant zo het duin in, hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een ander evenement?

Wilt u graag een ander evenement bij Langs Berg en Dal organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!