Superheld- of kabouterfeestje

Kinderfeestje?

Wist u dat uw kind hier een fantastische verjaardag kan vieren? Als superheld of kabouter... Ga naar buiten en op pad om de opdrachten uit te voeren en geniet na afloop in Langs Berg en Dal van een overheerlijke pannenkoek.

U kunt tot één dag van tevoren een feestje bij ons plannen.

Meer informatie?

  • Vraag een van onze medewerkers of
  • Bel ons op: 0252-372474 of 
  • Mail naar info@langsbergendal.nl

Superhelden feestje

Wist je dat hier superheld kan worden?

Tenminste, dat denken we, wij denken dat je ons kan helpen om op zoek te gaan naar kabouters in de duinen. Overal zie je kaboutersporen, kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken.  Wij zoeken ze al een tijdje maar het ons nog nooit gelukt om ze te vinden en daarom hebben wij echte superhelden nodig!

Er ligt een superhelden pak voor je klaar en je krijgt iets te drinken mee voor onderweg. Met je superhelden pak aan loop je samen met je ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het superhelden kabouterboek en doe je opdrachten.  Je volgt de mooie rode routepaaltjes. Na afloop kom je pannenkoeken versieren, superhelden ranja drinken en mag je je superhelden pak mee naar huis nemen.

Zie je buiten die houten kabouter staan? Hij wijst je de weg. 

Veel plezier!

Kabouterfeestje

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen?

Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. 

Er ligt een knapzak voor je klaar met een kaboutermuts en iets te drinken voor onderweg. Met je muts op loop je samen met je ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten.  Je volgt de mooie rode routepaaltjes. Na afloop kom je pannenkoeken versieren, kabouter ranja drinken en mag je de puntmuts mee naar huis nemen.

Zie je buiten die houten kabouter staan? Hij wijst je de weg. 

Veel plezier!