Top 3 beste restaurants van Noordwijk/Lisse!

Alles op een rijtje

Een dagje uit

Wie een dagje uit wil in deze mooie regio, weet dat er één ding onmisbaar is: een heerlijke maaltijd in een van de beste restaurants. En gelukkig hebben we in Lisse geen gebrek aan keuze. Maar, voor de echte foodies onder ons, is het belangrijk om te weten welke restaurants echt de moeite waard zijn. Daarom hebben we voor jou de top 3 beste restaurants van de regio geselecteerd!

1. Langs berg en Dal

Langs Berg en Dal is een bijzonder restaurant door de prachtige locatie tussen de duinen en velden. Hier genieten gasten niet alleen van lekker eten, maar ook van een schitterend uitzicht. Wat dit restaurant echt bijzonder maakt, is het heerlijke eten dat de chef-koks met veel passie bereiden. Ze gebruiken lokale ingrediënten en seizoensproducten, waardoor elke maaltijd vol smaak zit. De bediening is vriendelijk en zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen. Ook staat het restaurant bekend om zijn vernieuwende gerechten, waardoor elke keer weer een verrassing op het menu staat.  Langs Berg en Dal niet zomaar een restaurant, maar een plek waar je verwend wordt met lekker eten, een prachtig uitzicht en uitstekende service, waardoor je er onvergetelijke herinneringen aan maakt.

2. De vier seizoenen

De Vier Seizoenen is een restaurant dat zich onderscheidt door zijn seizoensgebonden menu, waarbij gerechten worden bereid met de meest verse en smaakvolle ingrediënten. Hun focus op hoogwaardige en lokale producten zorgt voor een authentieke culinaire ervaring. Het restaurant heeft ook interessante en vernieuwende gerechten op het menu. Ze maken nieuwe versies van bekende gerechten en bedenken ook helemaal nieuwe gerechten. De gastvrije en ontspannen sfeer maakt het een favoriete bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een onvergetelijke eetervaring in Lisse.

3.Het Oude Dykhuys

Het Oude Dykhuys, gevestigd in een historisch pand, straalt een authentieke en nostalgische sfeer uit. Het onderscheidt zich door zijn culinaire aanbod, geïnspireerd op de Nederlandse keuken met een moderne twist. Deze combinatie van historie, culinaire creativiteit en gastvrijheid maakt het restaurant tot een unieke bestemming voor liefhebbers van lekker eten en een bijzondere ambiance, perfect voor een romantisch diner of een speciale gelegenheid.

EVENTS & GROEPEN

Menukaart

Bekijk onze ruime keuze voor het ontbijt, de lunch of het diner

High Tea

Tijd om gezellig met elkaar bij te kletsen en te genieten van al het lekkers!

Gezelschappen

Een invulling op maat voor jouw groep. We denken graag met je mee!

Kinderen

Feestje, wandelen of lekker spelen en eten? Wij verwennen alle kinderen

Kom gezellig langs!

Er is zo veel keus maar liever te veel dan te weinig! Langs berg en dal is het perfecte begin, tussen of eindstation voor een onvergetelijk familie uitje. Wij kijken er naar uit iedereen met open armen te ontvangen, tot dan!